HideMyAss Anmeldelse

HideMyAss Anmeldelse

0
SHARE

HideMyAss tilbyder flere gratis og betalte services gennem deres website. Deres VPN service hedder HMA Pro VPN. Firmaet blev etableret i England i 2005 af et team af internet sikkerheds eksperter. Deres mål var at tilbyde services der var lette at bruge og som beskyttede deres brugeres privatliv og online identitet. HMA Pro VPN bliver ved med at få positive anmeldelser fra dets brugere for dets enkelthed og pålidelige service. Ved at downloade et stykke software der er let at sætte op, får brugere adgang til HMA Pro VPN.

Klik her for at få HideMyAss med 42% rabat

Hvorfor bruge en VPN (Virtual Private Network)

Der er mange forskellige grunde til at folk vælger at bruge en VPN. Eftersom vi lever mere og mere af vores liv online, bruger mange mennesker VPNs for øget sikkerhed. At bruge en VPN kan hjælpe med at kryptere dit forbrug på internettet og forhindre hackere i at opsnappe dine data. Vi bruger mere og mere tid på nettet, forbundet til usikre netværk, såsom offentlige Wi-Fi hotspots og VPN kan tilføje sikkerhed til dette.

Når du først er forbundet til en VPN er din online identitet skjult bag en anonym IP adresse der ikke kan blive sporet tilbage til dig. Dette har flere fordele. Det betyder at hvis du bor i et land hvor regerings-styret overvågning af din internet trafik er almindelig så kan de ikke spore dit forbrug.

Det betyder også at du kan springe over en regerings censur. I mange lande, såsom Kina, blokerer censuren adgang til mange populære sites og masser af indhold. Hvis du bruger en VPN kan du komme udenom denne censur ved at have din IP adresse i et land hvor denne censur ikke finder sted. For alle der boet eller har rejst i et sted som Kina, hvor populære websites som Facebook og YouTube er blokeret er dette en meget brugbar service.

Udover at få adgang til blokeret indhold så er mange streaming websites kun tilgængelige i særlige lande på grund af licens aftaler. Hvis du bruger en VPN så får du adgang til dette indhold mens du er ude af landet. Websites som f.eks. Hulu og Netflix kan bruges uanset hvor du er i verden hvis du bruger en server som er i USA når du forbinder din VPN.

Klik her for at få HideMyAss med 42% rabat

Abonnementer Og Priser

HMA Pro VPN tilbyder en service der kommer med tre måder at betale på. Ligesom andre VPN services er det sådan at jo mere tid du betaler for med det samme, jo billigere bliver det:

• En måned koster $11.52 per måned
• Seks måneder får dig ned på $8.33 per måned
• Et års abonnement kommer helt ned på $6.55 per måned

Alle HMA Pro VPN’s abonnementer kommer med adgang til de samme features. De inkluderer det følgende:

• En 30 dages garanti hvor du kan få pengene tilbage hvis du for hvilken som helst grund ikke er tilfreds med deres service
• Adgang til 504 VPN servere i 63 forskellige lande
• OpenVPN, L2TP og PPTP protokoller
• Gratis download af deres HMA Pro VPN software
• En service der kan bruges både på Mac og PC samt på mobiler og tablets
• Ubegrænset dataforbrug

Udover disse services tillader HMA deres brugere at få adgang til alle servere uden nogen form for forbrugsgrænser, som andre VPN services kan have. Hver gang en bruger forbinder til HMA’s VPN service får de en ny IP adresse for at forhøje anonymiteten. Selvom HMA allerede har et stort server netværk, bliver de ved med at udvidde og tilføje flere servere.

 VPN Software

At bruge HMA Pro VPN kræver at du installerer et stykke software der er let at bruge. Når softwaren er installeret er det let at forbinde. Du taster blot dit brugernavn og password, vælger en af de mange VPN server og forbinder.

 Instrumentbræt

hide-my-ass-vpn1

Hvis der er flere servere i en bestemt lokation, tilbyder de load balancing, hvilket vil oplyse dig om hvilken server har det laveste antal brugere, så du kan forbinde til den server. Dette holder servicen hurtig for alle brugere.

 Valg af server lokation

hidemyass-gateway

Servere er kategoriseret efter land og en liste over VPN server lokationer bliver automatisk downloadet med din software. Det er oftest det bedste at vælge servere der er tættest på din fysisk lokation da de vil give dig den hurtigste forbindelse.

hma-lande-valg

Der er også en mulighed for at gøre dit valg af server tilfældigt, og dermed yderligere beskytte din anonymitet.

 IP Adresse Indstillinger

hidemyass-ipadresse-indstillinger

HMA Pro VPN’s indstillinger tillader at du tilfældigt kan ændre din IP adresse med forskellige tidsintervaller som du selv vælger. Det er også muligt at spore de forskellige IP’er hvis du har valgt at bruge denne feature. Dette gør det let at bruge foretrukne IPer mere end en gang.

Sikker IP Binding

hidemyass-sikkeripbinding

Denne service tvinger de valgte programmer til kun at etablere en internet forbindelse hvis du er forbundet til din VPN. Det betyder at du kan være sikker på at disse programmer kun vil blive brugt med sikkerheden som en VPN giver dig.

Hastigheds Guide

hidemyass-hastighedsguide

HMA Pro VPN har flere hastigheds guide tests der tillader brugere at finde den hurtigste forbindelse. De inkluderer:

• Ping Test: Ping måler latens mellem din internetudbyder og HMA’s VPN servers internetudbyder. Hurtigere VPN hastigheder sker med lavere ping rater.
• Express Test: Denne test måler både din ping rate samt download og upload hastighed.
• Fuld test: Denne mulighed gør det samme som Express testen, men foretager grundigere download og upload tests baseret på en brugers reelle forbindelses hastighed.

At udføre disse lette tests tillader brugere at vælge den hurtigeste VPN forbindelse til dem.

Web Proxy

HideMyAss tilbyder en gratis web proxy. Den tillader alle, ikke kun deres abonnenter, at surfe på nettet anonymt. HMA’s web proxy tillader enkeltpersoner at:

• Skjule deres egen IP adresse mens de surfer på nettet
• Tilbyde en sikker internetforbindelse til dets brugere
• Skjule en brugers historik når internettet bruges
• Hjælpe med at beskytte en brugers identitet online

For at bruge denne gratis service kan brugere simpelthen bare besøge HideMyAss’s website og begynde at surfe på nettet gennem deres web proxy.

Det er ikke nødvendigt at installere noget software for at bruge denne service og i modsætning til mange gratis proxy services kommer der ikke pop-up annoncer på hver side du besøger

Forskelle mellem at bruge en Web Proxy og en Pro VPN

En web proxy kommer ikke med alle de fordele som en betalt VPN service giver. Her er de services som kommer med begge, selvom der nogle gange er forskellige grader af fordele:

• Begge tilbyder anonym surfing på nettet
• Begge services skjuler din IP adresse
• Web proxyen tilbyder 36 IP adresser mens Pro VPN servicen tilbyder 60,239
• Web proxyen har IP adresser i 3 lande, hvorimod VPN servicen har IP adresser i 63 lande

Kundeservice

HideMyAss’s website har en blog sektion fyldt med brugbar information omkring deres service. Den er delt op efter service og derefter emner indenfor hver service, så de fleste af dine spørgsmål kan blive besvaret med et par enkelte klik. De har formået at skabe et meget aktivt netværk af aktive brugere der spørger og besvarer spørgsmål.

De har også et faneblad på blog hjemmesiden med titlen “Help”. Hvis du klikke på denne knap kan du skrive hvilket som helst spørgsmål eller område du har brug for hjælp med og derefter vil du blive videresendt til det relevante info.

Udover deres blog tilbyder HideMyAss alle deres betalende og gratis brugere kundeservice via email. Deres website siger at de prøver på at besvare alle email forespørgsler inden for 12 timer. Hvis du emailer dem mellem kl 8 om morgenen og 19 om aftenen er den gennemsnitlige svartid kun en time.

Der er også en live chat mulighed 12 tier om dagen. Denne mulighed dukker frem i nederste højre hjørne af skærmen på alle VPN siderne. Dette giver dig mulighed for at tale med en professionel support medarbejder.

Deres hjemmeside giver dig ikke mulighed for at ringe til dem med tekniske spørgsmål.

Konklusion

HideMyAss tilbyder en kokurrencedygtig service til en attraktiv pris der er let at bruge. Hvis du betaler for et års forbrug kan du spare 43% af det du normalt ville give hvis du betaler måned efter måned for det samme år. Firmaets hjemmeside er meget interaktivt og fyldt med brubar information omkring deres services, specielt på deres blog som indeholder svar på alle de spørgsmål du måtte have.

De har et kæmpe netværk af servere i over 60 lande og over 60,000 IP adresser hvilket gør dem til en særdeles global udbyder. Deres hastigheds tests tillader brugere at forbinde til den hurtigste server, hvilket kan spare en masse tid.

HMA Pro VPN bliver ved med at få høje bedømmelser for at være utrolig let at bruge. Det er sjældent at brugere møder nogle problemer når de bruger servicen, hvilket ikke altid er tilfældet når man bruger en VPN service. De har ikke den udvidede 24 timers kundeservice som nogle udbydere har, men deres blog har svaret på de fleste spørgsmål som en bruger måtte have.

HideMyAss er så sikker på at deres brugere vil synes om deres service at de tilbyder en 30 dages garanti hvor du kan få pengene tilbage, hvilket betyder at du reelt intet har at miste ved at prøve deres service.

Klik her for at få HideMyAss med 42% rabat
REVIEW OVERVIEW
Hastighed
Pålidelighed
Kombatibilitet
Værdi for pengene
SHARE
Previous articleIPVanish Anmeldelse
Next articleBedste VPN til iPhone